
Ταμειακό έλλειμμα 1,388 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του 2013
Έλλειμμα ύψους 1,388 δισ. ευρώ παρουσίασε στο δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Τράπεζα της Ελλάδος.
Έλλειμμα ύψους 1,388 δισ. ευρώ παρουσίασε στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Τράπεζα της Ελλάδος.
Την αντίστοιχη περίοδο του 2012 είχε εμφανίσει πλεόνασμα 647 εκατ. ευρώ.
Κατά το πρώτο εφετινό δίμηνο, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 7,483 δισ. ευρώ, από 8,198 δισ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, διαμορφώθηκαν σε 9,309 δισ. ευρώ, από 8,38 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442