Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσία Σαμαρά η εκδήλωση για την προώθηση των Επιχειρηματικών Συνεργασιών

Παρουσία Σαμαρά η εκδήλωση για την προώθηση των Επιχειρηματικών Συνεργασιών

Περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event). Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Δευτέρας, την εναρκτήρια ομιλία στη Διεθνή εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event).

Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Δευτέρας, την εναρκτήρια ομιλία στη Διεθνή εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης, θα συμμετάσχουν και θα τοποθετηθούν στη Διεθνή εκδήλωση, στην οποία ομιλητής θα είναι και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ για τη Βιομηχανία, Αντόνιο Ταγιάνι.

Ο κ. Χατζηδάκης στις 15:15 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον κ. Ταγιάνι, που επισκέπτεται τη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο.

Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι η ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών στην ελληνική αγορά και η επίτευξη διεθνών συνεργασιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις, με επίκεντρο στους τομείς: αγροτικών προϊόντων επεξεργασίας τροφίμων, κατασκευών, ενέργειας, πληροφορικής/επικοινωνιών, φαρμακευτικών προϊόντων, τουρισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024