Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν σήμερα, Παρασκευή, το πριμ για τη νίκη με την ΑΕΚ με τους βασικούς να εισπράττουν από 1.000 ευρώ έκαστος και τους αναπληρωματικούς από 500.
Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν σήμερα, Παρασκευή, το πριμ με την ΑΕΚ με τους βασικούς να εισπράττουν από 1.000 ευρώ έκαστος και τους αναπληρωματικούς από 500.
Ο πρόεδρος των «πρασίνων», Γιάννης Αλαφούζος δεν πήγε στην Παιανία αυτή τη φορά, αλλά έδωσε τα χρήματα στους συνεργάτες του για να τα μοιράσουν στους παίκτες.
Στην αποστολή ο Καπίνο
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για άλλη μια μέρα ο Χουχούμης, Τοτσέ που δουλεύουν για να επανέλθουν στην ενεργό δράση. Ο Βιτόλο έκανε αποφόρτιση και ο Ταμπάκης θεραπεία.
Στην αποστολή επέστρεψε ο Καπίνο, ο οποίος μεσοβδόμαδα είχε συζήτηση με τον Ισπανό προπονητή του «τριφυλλιού».
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα (09.03.2013 – 17:15 NOVA) με τον Φάμπρι να «κόβει» τους Χουχούμη, Τοτσέ, Ταμπάκη, Κοτσόλη, Βελάσκες, Αποστολόπουλο, Κουίνσι, Ντίνα, Κουσίδη, Δώνη, Μαρινάκη και τους τιμωρημένους Βιτόλο και Μαρίνο.
Στην Παιανία ο Κατσουράνης
Ο Κώστας Κατσουράνης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς Κυπέλλου στη Λιβαδειά και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα παλιά του λημέρια.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.