
ΟΠΑΠ: Γενική Συνέλευση στις 26 Μαρτίου για τη σύμβαση με Intralot
Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 26 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, αποφάσισε η Διοίκηση του ΟΠΑΠ, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. και η έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης με την Intralot. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφόρος Κηφισού, αριθμός 62, Περιστέρι […]
Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 26 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, αποφάσισε η Διοίκηση του ΟΠΑΠ, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. και η έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης με την Intralot.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφόρος Κηφισού, αριθμός 62, Περιστέρι – Αττικής,
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
Ανακοίνωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών.
Έγκριση αντικατάστασης μελών Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν. 3693/2008.
Έγκριση Σχεδίου Σύμβασης, μεταξύ της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και της εταιρείας «ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» με αντικείμενο την «προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, για νέο λειτουργικό σύστημα όλων των παιχνιδιών της Εταιρείας και τη μετάβαση των υφισταμένων λειτουργιών της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» σε αυτό, καθώς επίσης και για την παροχή υπηρεσιών προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του υπό προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού».
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της αρχικής ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 6η Απριλίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας, Λεωφόρος Κηφισού αριθμός 62 – Περιστέρι Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα
- ΑΙ: Βλέπουμε για πρώτη φορά το μυθικό «χαμένο» γκολ του Πελέ – Μια αναπαράσταση που όμοια της δεν έχει υπάρξει
- «Είμαι πολυέξοδη» – Αποθέωση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ταορμίνα για τους Dolce & Gabbana και η επόμενη Μπελούτσι
- Κυψέλη: Αναφορές ότι βρέθηκε βαλίτσα με διαμελισμένο πτώμα επί της Ευελπίδων
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442