Μια ανάσα από τα μετάλλια ο Μάστορας, ένατος ο Μπανιώτης
Μια ανάσα από τα μετάλλια βρέθηκε ο Αντώνης Μάστορας στον τελικό του ύψους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Γκέτεμποργκ. Ο 22χρονος αθλητής του Ηρακλή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την 4η θέση με 2.29. Στον ίδιο τελικό ο Κώστας Μπανιώτης πήρε την 9η θέση με 2.19.
Μια ανάσα από τα μετάλλια βρέθηκε ο Αντώνης Μάστορας στον τελικό του ύψους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Γκέτεμποργκ.
Ο 22χρονος αθλητής του Ηρακλή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την 4η θέση με 2.29, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Ο Μάστορας δεν ξεκίνησε καλά, αφού πέρασε με τη 2η τα 2.15, ωστόσο στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 2.19, 2.23, 2.27 και 2.29. Αμέσως μετά απέτυχε δύο φορές στα 2.31 και, επειδή ήταν εκτός μεταλλίων, επιχείρησε την τελευταία του προσπάθεια στα 2.33, χωρίς επιτυχία.
Στον ίδιο τελικό ο Κώστας Μπανιώτης πήρε την 9η και τελευταία θέση με 2.19.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 2.19, αλλά απέτυχε τρεις φορές στο 2.23.
«Χρυσή» η Κλίσινα στο μήκος
Η Ρωσίδα Ντάρια Κλίσινα με άλμα 7.01, που αποτελεί καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ. Η Γαλλίδα Ελοϊζ Λεσουέρ πήρε το ασημένιο με 6.90 και η Σουηδή Ερικα Τζάρντερ το χάλκινο με 6.71.
Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Ντάρια Κλίσινα (Ρωσία) 7.01
2. Ελοϊζ Λεσουέρ (Γαλλία) 6.90
3. Ερικα Τζάρντερ (Σουηδία) 6.71
4. Σάρα Πρόκτορ (Βρετανία) 6.69
5. Ιβάνα Σπάνοβιτς (Σερβία) 6.68
6. Ολγκα Κουτσερένκο (Ρωσία) 6.62
7. Κορνέλια Ντέιακ (Ρουμανία) 6.52
8. Αναστάσια Μόκινιουκ (Ουκρανία) 6.46
Η Βρετανίδα Μπλισντέιλ το χρυσό στο επί κοντώ
Η Βρετανίδα Χόλι Μπλιστνέιλ, μετά από άλμα μπαράζ στα 4.67 με τη Αννα Ρογκόβσκα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ, με την πρωταθλήτρια της Πολωνίας να παίρνει το ασημένιο. Η Ρωσίδα Ανζέλικα Σιντόροβα πήρε το χάλκινο με 4.62.
Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Χόλι Μπλιστνέιλ (Βρετανία) 4.67
2. Αννα Ρογκόβσκα (Πολωνία) 4.67
3. Ανζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) 4.62
4. Ζίρινα Σβομπόντοβα (Τσεχία) 4.62
5. Αναστάσια Σαβτσένκο (Ρωσία) 4.37
. Αντζελίνα Ζουκ-Κρασνόβα (Ρωσία) 4.37
7. Κριστίνα Γκάντσιεβ (Γερμανία) 4.37
8. Κατερίνα Μπάουερ (Γερμανία) 4.22
Ο Ιμπραϊμοφ το χρυσό στα 3.000μ.
Ο Χαϊλέ Ιμπραϊμοφ από το Αζερμπαϊτζάν με 7:49.74, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ. Ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Ιγκουέρο πήρε το ασημένιο με 7:50.26 και ο Ιρλανδός Κιάραν Ολιονάιρντ το χάλκινο με 7:50.40.
Η οκτάδα του τελικού:
1. Χαϊλέ Ιμπραϊμοφ (Αζερμπαϊτζάν) 7:49.74
2. Χουάν Κάρλος Ιγκουέρο (Ισπανία) 7:50.26
3. Κιάραν Ολιονάιρντ (Ιρλανδία) 7:50.40
4. Γιοάν Κοβάλ (Γαλλία) 7:50.89
5. Φλοριάν Καρβάλιο (Γαλλία) 7:53.23
6. Χαλίλ Ακάς (Τουρκία) 7:54.89
7. Ρομπέρτο Αλαϊζ (Ισπανία) 7:55.12
8. Λάντερ Τίτγκατ (Βέλγιο) 7:55.59
Ο Γάλλος Βικό το χρυσό στα 60μ.
Ο Γάλλος Τζίμι Βικό με χρόνο 6.48, που αποτελεί καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ. Ο Βρετανός Τζέιμς Ντασάολου πήρε το ασημένιο με τον ίδιο χρόνο και ο Ιταλός Μίκαελ Τούμι το χάλκινο με 6.52.
Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Τζίμι Βικό (Γαλλία) 6.48
2. Τζέιμς Ντασάολου (Βρετανία) 6.48
3. Μίκαελ Τούμι (Ιταλία) 6.52
4. Γαϊσούμα Σαϊντί-Ντουρέ (Νορβηγία) 6.61
5. Οντάιν Ροζ (Σουηδία) 6.62
6. Γιούλιαν Ρόις (Γερμανία) 6.62
7. Χάρι Αϊκινς (Βρετανία) 6.63
8. Εμανουέλ Μπιρόν (Γαλλία) 6.63
Ο Γκρέκο το χρυσό στο τριπλούν
Ο Ιταλός Ντανιέλε Γκρέκο με άλμα 17.70, που αποτελεί καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν. Ο Ρώσος Ρούσλαν Σαμίτοβ πήρε το ασημένιο με 17.30 και ο συμπατριώτης του Αλεξέι Φιοντόροφ το χάλκινο με 17.12.
Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Ντανιέλε Γκρέκο (Ιταλία) 17.70
2. Ρούσλαν Σαμίτοβ (Ρωσία) 17.30
3. Αλεξέι Φιοντόροφ (Ρωσία) 17.12
4. Βίκτορ Κουζνιέτσοφ (Ουκρανία) 17.02
5. Αρόλντ Κορεά (Γαλλία) 16.92
6. Καρλ Ταϊλεπιέρ (Γαλλία) 16.72
7. Ζλάτοζαρ Ατανάσοφ (Λευκορωσία) 16.57
8. Φάμπιαν Φλόραντ (Ολλανδία) 16.55
Η Σουηδή Αρεγκάβι το χρυσό στα 1.500μ.
Η Αμπέμπα Αρεγκάβι από τη Σουηδία με 4:04.47 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1.500μ.. Το ασημένιο πήρε η Ισπανίδα Ισαμπέλ Μασίας με 4:14.19, ενώ το χάλκινο η Καταρίνα Μπρονιατόφκσα από την Πολωνία με 4:14.30.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.