Ο Παπακωνσταντίνου έθαψε τη λίστα, αλλά δεν ξέρουμε γιατί, λέει ο Βαρβιτσιώτης
«Έχουν καταρριφθεί οι ισχυρισμοί του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι προχώρησε σε ελέγχους για τη λίστα Λαγκάρντ. Αποδεικνύεται ότι την έθαψε» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Πρόσθεσε ότι πρέπει να διαπιστωθεί γιατί το έκανε, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί η αιτία.
«Έχουν καταρριφθεί οι ισχυρισμοί του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι προχώρησε σε ελέγχους για τη λίστα Λαγκάρντ. Αποδεικνύεται ότι την έθαψε» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο αντιπρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η έρευνα της Επιτροπής πρέπει να προχωρήσει.
«Πρέπει να διαπιστωθεί γιατί το έκανε. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί η αιτία, η οποία διαμορφώνει τη μορφή του αδικήματος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι κάποια μέλη της Επιτροπής θέλουν να κωλυσιεργούν και πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καθυστερεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Πώς φορολογούνται επικαρπία και ψιλή κυριότητα
- Όταν ο οραματιστής αρχιτέκτονας της Μεγάλης Αψίδας της Ντεφάνς «συνεθλίβη» από τη γραφειοκρατία
- Γιατί δεν αρέσει σε όλους το black humor;
- Ελληνικά ομόλογα: Η άνοδος των αποδόσεων και το spread λόγω Μέσης Ανατολής
- Το τέλος του διεθνούς δικαίου; Πώς οι ισχυροί καταβροχθίζουν τα τελευταία αποθέματα νομιμότητας
- ΕΛ.ΑΣ.: Στήνουν anti-drone σύστημα και στο Μαξίμου



