Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ας πούμε και μια καλή κουβέντα για την Αστυνομία» λέει ο Ν.Δένδιας

«Ας πούμε και μια καλή κουβέντα για την Αστυνομία» λέει ο Ν.Δένδιας

Στις δυσκολίες και στα πολλά μέτωπα που αντιμετωπίζουν τα Σώματα Ασφαλείας αναφέρθηκε ο Ν.Δένδιας στη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αφού δεν μπορούμε να τους δώσουμε χρήματα, μπορούμε να τους πούμε μια καλή κουβέντα» είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. 

Στις δυσκολίες και στα πολλά μέτωπα που αντιμετωπίζουν τα Σώματα Ασφαλείας αναφέρθηκε ο Ν.Δένδιας στη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έχουμε μεταναστευτικό, έχουμε εγκληματικότητα, έχουμε τρομοκρατία, έχουμε απ’ όλα. Έχουμε μια Αστυνομία που χρειάζεται ενίσχυση και στο ηθικό και στους μισθούς, οι μισθοί έχουν πέσει πάρα πολύ, και από την άλλη το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται μέσα.

» Γίνεται μια αναδιοργάνωση τώρα, αλλά γενικά πρέπει να έχουμε την αίσθηση μιας πολύ δύσκολης πραγματικότητας» σημείωσε ο υπουργός.

«Ο ελληνικός λαός υποφέρει. Αυτό είναι γεγονός. Το τι μπορούμε να κάνουμε πρέπει να δούμε» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση για σύνεση και μετριοπάθεια στην ελληνική κοινωνία και τα κόμματα, που ανήκουν στο συνταγματικό τόξο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα προβλήματα των μεταναστών, της ρατσιστικής βίας, της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας.

Κατά την έξοδό του από το προεδρικό μέγαρο, ο κ. Δένδιας ρωτήθηκε για τα πολλαπλά περιστατικά με διεφθαρμένους αστυνομικούς:

«Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις, κακές εξαιρέσεις, αλλά είναι εξαιρέσεις. Ο κανόνας είναι ότι δίνουν τον εαυτό τους με το παραπάνω. Και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Αφού δεν μπορούμε να τους δώσουμε χρήματα, μπορούμε να τους πούμε μια καλή κουβέντα.»

ερωτηθείς για τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί υπέρμετρης βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά βουλευτών του για την κατάληψη του γραφείου του Γιώργου Μέργου, ο κ. Δένδιας δεν έκανε σχόλια και επανέλαβε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024