Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν διαζύγιο σε έναν «τυχερό» για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Δωρεάν διαζύγιο σε έναν «τυχερό» για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Δικηγόρος από το Μίσιγκαν προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων. Με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου υπόσχεται ότι θα αναλάβει να καλύψει εντελώς δωρεάν όλα τα έξοδα για το... διαζύγιό του. Ο Γούλτερ Μπέντλεϊ ανάρτησε την πρότασή του στο Διαδίκτυο, και όπως λέει μέχρι στιγμής 500 άνθρωποι έχουν ζητήσει τη βοήθεια του. Ο νικητής θα επιλεγεί από την πιο πειστική ιστορία που θα παρουσιάσει στον δικηγόρο...

Δικηγόρος από το Μίσιγκαν προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων. Με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου υπόσχεται ότι θα αναλάβει να καλύψει εντελώς δωρεάν όλα τα έξοδα για το… διαζύγιό του.

Ο Γουόλτερ Μπέντλεϊ από το Σάουθφιλντ ανάρτησε την πρότασή του στο Διαδίκτυο και όπως λέει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχουν ζητήσει τη βοήθειά του.

Ο ίδιος θα επιλέξει τον «νικητή», τον οποίο θα εκπροσωπήσει στα δικαστήρια, με κριτήριο την πιο «πειστική» ιστορία που θα του παρουσιάσουν.

Ο Μπέντλεϊ αναφέρει ότι αναζητά κάποιον που «παλεύει να προχωρήσει», αλλά δεν έχει αρκετά χρήματα για να πάρει διαζύγιο. Υπόσχεται ότι όχι μόνο δεν θα ζητήσει αμοιβή, αλλά θα πληρώσει τα πάντα, όλα τα έξοδα που θα προκύψουν στη διαδικασία.

«Αυτό που θα κερδίσουν κανονικά θα τους στοίχιζε περί τα 1.500 με 3.000 δολάρια» καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024