Ό,τι δεν κατάφερε στο μονό όπου αποκλείστηκε στο πρώτο παιχνίδι, το πέτυχε στο διπλό η Λένα Δανιηλίδου στο Όπεν του Κατάρ. Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε μαζί με τη Γερμανίδα Κριστίνα Μπαρόις τις Λιουντμίλα και Νάντια Κίτσενοκ από την Ουκρανία. Η νίκη για τις δύο αθλήτριες στους “32” του τουρνουά ήρθε με 6-3, 6-1 σε 59 λεπτά. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν της Ιταλίδες Εράνι και Βίντσι.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.