Πάγωμα των χρεών νοικοκυριών και ανέργων χωρίς εισόδημα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Το άμεσο πάγωμα των χρεών των άνεργων και των νοικοκυριών με μηδενικό εισόδημα, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα περί κατάσχεσης μισθών και καταθέσεων από την Εφορία. «Τα δημόσια έσοδα δεν πρόκειται να αυξηθούν όσο ακολουθείται η πολιτική της φορολογικής εξόντωσης των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων. Η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει όσο συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Το άμεσο πάγωμα των χρεών των άνεργων και των νοικοκυριών με μηδενικό εισόδημα, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα περί κατάσχεσης μισθών και καταθέσεων από την Εφορία.
«Τα δημόσια έσοδα δεν πρόκειται να αυξηθούν όσο ακολουθείται η πολιτική της φορολογικής εξόντωσης των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων. Η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει όσο συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
- Οι αρκούδες φτάνουν στις αυλές – Το κράτος που φτάνει;
- Θάβεται η υπόθεση των υποκλοπών στο αρχείο – Τι αποφάσισε ο Άρειος Πάγος
- Πύρρος Δήμας: Κάνει προπόνηση με την κόρη του – To video με τον ενθουσιασμό του
- Χάος σε αγώνα μποξ στην Τουρκία: Θεατές μπήκαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο (vids)
- Τσίπρας: Το μεγάλο κόλπο που θα κοστίσει ακριβότερα και από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Βαρδακαστάνης για εκλογές: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση
- Ουκρανία: Δέκα τραυματίες και πλήγματα σε υποδομές στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442