SsangYong SIV-1 Concept: Αισθητικός εξευρωπαϊσμός
Η παρουσία της κορεατικής φίρμας στην Ευρώπη μετράει αρκετά χρόνια και απ΄ότι φαίνεται οι σχεδιαστές της άρχισαν να εξοικειώνονται με τα ευρωπαϊκά σχεδιαστικά πρότυπα.
Η κορεατική φίρμα επιφυλάσσει την παρουσίαση ενός νέου πρωτότυπου crossover στην έκθεση της Γενεύης, το οποίο, με τεκμήριο και το πρώτο του σκίτσο, υπόσχεται μια νέα, προσαρμοσμένη στα ευρωπαϊκά πρότυπα αισθητική κατεύθυνση.
Προς το παρόν οι Κορεάτες δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες που να αφορούν τα ενδεχόμενα μηχανικά σύνολα ή τα επιμέρους χαρακτηριστικά του πρωτότυπου crossover, επιφυλασσόμενοι για την πρεμιέρα του.
Μόνη πληροφορία, πλην του σκίτσου και του νέου σχεδιαστικού προσανατολισμού είναι οι διαστάσεις του SIV-1 οι οποίες αναμένεται να «κινηθούν» στα 4,5 μ. σε ό,τι αφορά το μήκος του, τα 1,88 μ. σε ό,τι αφορά το πλάτος του και τα 1,64 μ. σε ό,τι αφορά το ύψος του, ενώ το μεταξόνιό του αναμένεται να φτάνει τα 2,7 μέτρα.
auto.in.gr
- Προκλητικός ο Πολάκης – Φοβάται τα ύψη από τα θεωρεία – ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος – Ευτυχώς
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
