Χωρίς χρέωση θα μπορούν οι πελάτες της Εμπορικής και της Alpha Bank να χρησιμοποιούν το σύνολο του δικτύου των ATM των δύο τραπεζών για αναλήψεις και ενημέρωση, με χρήση των καρτών που ήδη έχουν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα μπορούν να πραγματοποιούν, χωρίς χρέωση, μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς τους ή τρίτων που τηρούνται, μέσω των καταστημάτων και των ηλεκτρονικών δικτύων και των δύο τραπεζών.

H Alpha Bank και η Εμπορική Τράπεζα καταργούν τις μεταξύ τους χρεώσεις σε βασικές καθημερινές συναλλαγές των πελατών τους.
 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες της Alpha Bank και της Εμπορικής μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν χωρίς χρέωση το σύνολο του δικτύου των ATM των δύο τραπεζών για αναλήψεις και ενημέρωση, με χρήση των καρτών που ήδη έχουν στην κατοχή τους.

Επίσης, μπορούν να πραγματοποιούν, χωρίς χρέωση, μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς τους ή τρίτων που τηρούνται μέσω των καταστημάτων και των ηλεκτρονικών δικτύων και των δύο τραπεζών.

Αναλυτικά οι συναλλαγές, για τις οποίες δεν θα χρεώνεται προμήθεια για τη χρήση των δικτύων της Alpha Bank και της Εμπορικής Τράπεζας, εφόσον αφορούν σε λογαριασμούς ή κάρτες Πελατών των δύο τραπεζών:

Μέσω ATM

Ανάληψη Μετρητών

Ερώτηση Υπολοίπου

Cash Advance

Μέσω Καταστημάτων

Εμβάσματα σε Ευρώ

Πληρωμή πιστωτικής κάρτας

Μέσω Κέντρων Αυτομάτων Συναλλαγών

Πληρωμή πιστωτικής κάρτας

Μέσω Web, Mobile Banking

Εμβάσματα σε Ευρώ

Πληρωμή πιστωτικής κάρτας

Μέσω Phone Banking

Εμβάσματα σε Ευρώ

Πληρωμή πιστωτικής κάρτας

Πίστωση εισερχόμενου εμβάσματος σε λογαριασμό καταθέσεων

Λοιπά

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr