Νοκ άουτ για μία εβδομάδα ο Κουίνσι
Νέο πρόβλημα προστέθηκε στον Φάμπρι, καθώς ο Κουίνσι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αναμένεται να χάσει την αναμέτρηση με την Ξάνθη καθώς θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.
Νέο πρόβλημα προστέθηκε στον Φάμπρι, καθώς ο Κουίνσι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αναμένεται να χάσει την αναμέτρηση με την Ξάνθη καθώς θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.
Ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τοτσέ, αλλά και του τραυματία Φορναρόλι που και σήμερα (05/02) έκανε ατομικό, όπως κι οι Χουχούμης, Βιτόλο.
Ουσιαστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει κανένα καθαρόαιμο φορ στη διάθεσή του, παρά μόνο τον νεαρό Κώστα Αποστολόπουλο που δεδομένων των συνθηκών δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442