Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Νέα σύσκεψη υπό τον Γιάννη Στουρνάρα για το φορολογικό την Τετάρτη
Σύσκεψη για το νέο φορολογικό με τους εκπροσώπους των κομμάτων θα έχει το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας, πριν τη συνάντηση στο Μαξίμου των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Την Τρίτη το απόγευμα ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με κύρια θέματα τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις και ζητήματα σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους. Ερωτηθείς για τη φορολόγηση των ακινήτων ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Έχουμε ακόμη καιρό να το κουβεντιάσουμε».
Σύσκεψη για το νέο φορολογικό με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση θα έχει την Τετάρτη το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, πριν τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Την Τρίτη το απόγευμα ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με κύρια θέματα τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις και ζητήματα σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους.
Ερωτηθείς για τη φορολόγηση των ακινήτων και ειδικότερα για το ύψος του αφορολόγητου που θα ισχύσει ο κ. Στουρνάρας απάντησε «Έχουμε ακόμη καιρό για να το κουβεντιάσουμε».
Ακόμη εξερχόμενος από το Μαξίμου ο κ. Στουρνάρας σχολίασε τις κινητοποιήσεις των αγροτών και των ναυτεργατών επιρρίπτοντας ευθύνες στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Στουρνάρας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!