Έκανε το χρέος της και περιμένει τη «Γιούβε» η Νάπολι
Στην κορυφή του καμπιονάτο πέρασε η Νάπολι και «συγκατοικεί» με τη Γιουβέντους που παίζει την Κυριακή στη Βερόνα με την Κιέβο. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν 2-0 της Κατάνια. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Campionato, καθώς η Τορίνο παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Σαμπντόρια.
Στην κορυφή του καμπιονάτο πέρασε η Νάπολι και «συγκατοικεί» με τη Γιουβέντους που παίζει την Κυριακή στη Βερόνα με την Κιέβο. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν 2-0 της Κατάνια.
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Campionato, καθώς η Τορίνο παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Σαμπντόρια.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.