Ο «Μπεκς» δήλωσε… 21 στην παρουσίασή του από την Παρί Σ.Ζ.
Παριζιάνος με τη βούλα είναι πλέον ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής σεζόν με τη δέσμευση μέρος των χρηματικών του απολαβών να δοθούν σε παιδικά φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο Άγγλος σούπερ σταρ, κατά την επίσημη παρουσία του από τους Παριζιάνους, τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι παρά τα 38 χρόνια του, εξακολουθεί να αισθάνεται σαν να είναι 21 ετών.
Παριζιάνος με τη βούλα είναι πλέον ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής σεζόν με τη δέσμευση μέρος των χρηματικών του απολαβών να δοθούν σε παιδικά φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο Άγγλος σούπερ σταρ, κατά την επίσημη παρουσία του από τους Παριζιάνους, τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι παρά τα 38 χρόνια του, εξακολουθεί να αισθάνεται σαν να είναι 21 ετών.
Υποστήριξε ότι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της premier league, αλλά τις απέρριψε καθώς θα επέστρεφε στο πρωτάθλημα Αγγλίας μόνο για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είπε ότι η σύζυγός του Βικτόρια και τα παιδιά τους θα μείνουν στο Λονδίνο και θα κάνουν σύντομες επισκέψεις στο Παρίσι. Επίσης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εξήγησε ότι επέλεξε την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν εξαιτίας των προϋποθέσεων που υπάρχουν για μελλοντική συνεργασία τους σε πολλά επίπεδα.
Εξήρε τον προπονητή των Παριζιάνων Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας: «Ο Κάρλο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, για τους οποίους έχω παίξει» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε «εξπέρ» στις εκτελέσεις των φάουλ, τις οποίες εκτίμησε ότι μάλλον θα μοιράζονται.
Κατά τα άλλα, είπε: «Το Παρίσι είναι μια συναρπαστική πόλη, πάντα ήταν και πάντα θα είναι, αλλά τώρα υπάρχει ένας σύλλογος που με συναρπάζει. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να είμαι μέρος του μέλλοντος της Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι ενθουσιασμένος».
Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, δήλωσε: «Ο Ντέιβιντ απέρριψε τις προτάσεις πολλών συλλόγων απ’ όλο τον κόσμο, επομένως είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Θα μας βοηθήσει να φτάσουμε το όνειρό μας, που είναι να γίνουμε ένας από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Θα είναι μεγάλης αξίας για τον σύλλογο, θα είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




























![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442