Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έγκυος στο τέταρτο παιδί της» η σύζυγος του Μπασάρ αλ Άσαντ

«Έγκυος στο τέταρτο παιδί της» η σύζυγος του Μπασάρ αλ Άσαντ

Έγκυος στο τέταρτο παιδί τους είναι η 37χρονη σύζυγος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, Άσμα αλ Άσαντ, όπως δήλωσε ο ίδιος σε «μη κατονομαζόμενους» επισκέπτες, γράφει την Τρίτη η εφημερίδα του Λιβάνου αλ Άχμπαρ. Η Άσμα αλ Άσαντ, η οποία κατά καιρούς έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια για τη στάση και τον τρόπο ζωής της, λέγεται πως έμεινε έγκυος τον Ιούνιο, ενώ ορισμένοι υποστήριζαν ότι είχε εγκαταλείψει τη Συρία. Η σύζυγος του Σύρου προέδρου δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και μήνες.

Έγκυος στο τέταρτο παιδί τους είναι η 37χρονη σύζυγος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, Άσμα αλ Άσαντ όπως δήλωσε ο ίδιος σε «μη κατονομαζόμενους» επισκέπτες, γράφει την Τρίτη η εφημερίδα του Λιβάνου αλ Άχμπαρ.

Η εφημερίδα ανέφερε πως ο Άσαντ μοιράστηκε τα νέα με «Άραβες επισκέπτες» του. Δεν διευκρίνισε ποιοι ήταν οι «επισκέπτες», αλλά ανέφερε πως «ενδιαφέρονταν να δουν εκ των έσω την διαδικασία λήψης αποφάσεων στη Συρία από πρώτο χέρι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι «επισκέπτες» ανέφεραν ακόμη πως ο Άσαντ τους είπε ότι ο στρατός επιτυγχάνει «σημαντικά αποτελέσματα» στις εχθροπραξίες με τους αντάρτες σε όλη τη χώρα.

Η Άσμα αλ Άσαντ, η οποία κατά καιρούς έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια για τη στάση και τον τρόπο ζωής της, λέγεται πως έμεινε έγκυος τον Ιούνιο, ενώ ορισμένοι υποστήριζαν ότι είχε εγκαταλείψει τη Συρία. Η σύζυγος του Σύρου προέδρου δεν έχει εμφανιστεί δημόσια.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν διαρρεύσει πέρυσι το Μάρτιο αποκάλυψαν ότι η πρώτη κυρία της Συρίας, που αρέσκεται να χρησιμοποιεί είδη πολυτελείας, ξόδεψε χιλιάδες δολάρια σε αγορές αγαθών από γνωστούς σχεδιαστές, ενώ ο σύζυγός της πέρασε αρκετό χρόνο κατεβάζοντας μουσική στο iPad του, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση χάους.

Στο παρελθόν, οι σύζυγοι των δύο διπλωματών στα Ηνωμένα Έθνη, Σίλα Λάιαλ Γκραντ και η Χουμπέρτα φον Φος-Βίτινγκ, είχαν ανεβάσει στο δικτυακό τόπο change.org μια αίτηση με την οποία ζητούσαν από την Άσμα αλ-Άσαντ να σταματήσει να είναι θεατής και «να αφήσει τη φωνή της να ακουστεί για την ειρήνη και για να τερματιστεί η αιματοχυσία».

Η κυρία Άσαντ, 37 ετών, κόρη διακεκριμένου καρδιολόγου από το Λονδίνο, έχει δεχθεί κατά καιρούς επικρίσεις για τη σιωπή της απέναντι στην καταστολή στη Συρία, σε βαθμό που έχει χαρακτηριστεί «Μαρία Αντουανέτα». Παντρεύτηκε τον Άσαντ το 2000, μερικούς μήνες αφότου ο τελευταίος ανέλαβε την εξουσία.

Η ΕΕ είχε υποβάλει κυρώσεις με στόχο (και) τον τρόπο ζωής του ζεύγους Άσαντ, λίγο μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε η Άσμα Αλ Άσαντ από τον Τύπο για τις ακριβές προτιμήσεις της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024