ΑΝΕΚ: Συμμετοχή σε δύο τουριστικές εκθέσεις
Σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και συγκεκριμένα στη Vienna International Tourism Fair στη Βιέννη της Αυστρίας (10-13/1) και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «CMT» στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας (12-20/1) συμμετείχε η ANEK Lines.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μοντέρνα, εντυπωσιακά περίπτερα της ΑΝΕΚ Lines αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των 2 εκθέσεων και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές από κοινό και εκθέτες.
Οι επισκέπτες των περιπτέρων της ΑΝΕΚ Lines ενημερώθηκαν από στελέχη της εταιρίας για τους δεκάδες ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της ΑΝΕΚ, καθώς και για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η CMT θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες διεθνείς συναντήσεις στο χώρο του Γενικού Τουρισμού, με περίπου 2.000 χιλιάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο και πάνω από 200.000 χιλιάδες επισκέπτες. Αποτελώντας σημείο αναφοράς, η CMT φέρνει σε επαφή επαγγελματίες του τουρισμού και το ευρύ κοινό, δίνοντας το στίγμα του τουρισμού διεθνώς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)
- Οι τιμές του πετρελαίου δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της αγοράς
- Ποια είναι η Loli Bahia, η φημολογούμενη νέα σύντροφος της Rosalía;


