Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen C4 Grand Picasso 2014: Σαν

Citroen C4 Grand Picasso 2014: Σαν «έργο τέχνης»

Η Citroen προετοιμάζει το μοντέλο που θα διαδεχτεί το C4 Grand Picasso και το οποίο, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να επιβεβαιώνει την ικανότητα των Γάλλων να κρύβουν τον όγκο με επιτυχημένα σχεδιαστικά τεχνάσματα.

Μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα ευμέγεθες γαλλικό MPV σε δοκιμές εξέλιξης με φόντο το χιονισμένο τοπίο, προδίδει ότι το επταθέσιο Citroen C4 Grand Picasso θα αντικατασταθεί στο άμεσο μέλλον, με την προοπτική ο διάδοχος να παρουσιαστεί σε κάποια από τις σημαντικές εκθέσεις αυτοκινήτου του 2013, προκειμένου να διατεθεί από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Κρίνοντας από την πρώτη οπτική επαφή, η περίπτωση του νέου C4 Grand Picasso δεν αναμένεται να διαφέρει συνδυάζοντας την πρακτικότητα με το στυλ και, δεδομένης της μέχρι τώρα πορείας των Γάλλων στην κατηγορία, με ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά εσωτερικό.

Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων το C4 Crand Picasso αναμένεται να υιοθετήσει κινητήρες από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του C4. Κάπως έτσι, η γκάμα πετρελαιοκινητήρων αναμένεται να ξεκινά από turbo κινητήρες 1,6 λίτρων σε εκδοχές ισχύος 90 και 110 ίππων και να καταλήγει στο μοτέρ 2,0 λίτρων HDi με απόδοση 150 ίππους.

Οι συνήθεις ύποπτοι θα απαρτίζουν και την γκάμα βενζινοκινητήρων, με τον VTi των 95 ίππων και τον VTi των 120 ίππων να κάνουν την αρχή και τον THP των 155 ίππων, προϊόν συνεξέλιξης με την BMW να δίνει επίσης το παρών.

Παράλληλα, με τις πετρελαιοκίνητες και βενζινοκίνητες εκδόσεις του Citroen C4 Grand Picasso δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια υβριδική έκδοση η οποία θα αξιοποιήσει το σύστημα Hybrid4, γνωστό από τις αντίστοιχες εκδόσεις της Citroen DS5 και του Peugeot 3008.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024