Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης χάρισε τον βαθμό στη Ρόμα που αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 στην έδρα της Μπολόνια, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Campionato.
Δευτερόλεπτα πριν το γκολ του Ταχτσίδη, είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Βασίλης Τοροσίδης που έκανε ντεμπούτο με τους Τζιαλορόσι. Με τη Μπολόνια αγωνίστηκε για 86 λεπτά ο Παναγιώτης Κονέ που αντικαταστάθηκε από τον Αμπέρο.
Τα τέρματα των «ροσομπλού» πέτυχαν οι Τζιλαρντίνο (17′), Γκαμπιαντίνι (26′) και Πασκουάτο (54′).
Για τους «τζιαλορόσι» σκόραραν οι Φλορέντσι (9′) και Οσβάλντο (18′), ενώ τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν χάρισε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με το γκολ του στο 74′.
Στους τρεις βαθμούς μείωσε η Νάπολι την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.
Οι «παρτενοπέι» νίκησαν 2-1 την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, και εκμεταλλεύθηκαν την χθεσινοβραδυνή απώλεια βαθμών της (πρωταθλήτριας και πρωτοπόρου) Γιουβέντους, προκειμένου να πλησιάσουν το… ρετιρέ. Στην αποστολή της Πάρμα συμπεριλήφθηκε ο Σωτήρης Νίνης, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.
Τέλος, η Σαμπντόρια συνέτριψε 6-0 την Πεσκάρα στη Γένοβα, με τον Ικάρντι να πετυχαίνει τα τέσσερα από τα γκολ των «μπλουτσερκιάτι».
Στο μεταξύ, στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η Ίντερ άφησε βαθμούς εναντίον της Τορίνο (2-2), χάνοντας την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας «γκέλα» της Λάτσιο που έχασε 1-0 από την Κιέβο.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Λάτσιο-Κιέβο 0-1
(61΄ Παλόσκι)
Γιουβέντους-Τζένοα 1-1
(54΄ Κουαλιαρέλα – 68΄ Μποριέλο)
Μπολόνια-Ρόμα 3-3
(17΄ Τζιλαρντίνο, 26΄ Γκαμπιαντίνι, 54΄ Πασκουάτο – 9΄ Φλορέντσι, 18΄ Οσβάλντο, 74΄ Ταχτσίδης)
Αταλάντα-Μίλαν 0-1
(29΄ Ελ Σααραουί)
Κάλιαρι-Παλέρμο 1-1
(90΄ Ριμπέιρο – 30΄ Ίλιτσιτς)
Κατάνια-Φιορεντίνα 2-1
(50΄ Λεγκροτάλιε, 88΄ Κάστρο – 22΄ Μιλιάτσιο)
Πάρμα-Νάπολι 1-2
(75΄ αυτ. Καναβάρο – 20΄ Χάμσικ, 85΄ Καβάνι)
Σαμπντόρια-Πεσκάρα 6-0
(32΄ πεν. Έντερ, 42΄, 56΄, 58΄, 71΄ Ικάρντι, 50΄ Ομπιάνγκ)
Ουντινέζε-Σιένα 1-0
(36΄ Μουριέλ)
Ίντερ-Τορίνο 2-2
(5΄ Κίβου, 66΄ Καμπιάσο – 23΄,52΄ Μετζορίνι)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)
Γιουβέντους 49
Νάπολι 46
Λάτσιο 43
Ίντερ 40
Μίλαν 37
Φιορεντίνα 36
Κατάνια 35
Ρόμα 34
Ουντινέζε 33
Πάρμα 31
Κιέβο 28
Τορίνο 27
Σαμπντόρια 24
Αταλάντα 23
Μπολόνια 22
Κάλιαρι 21
Πεσκάρα 20
Τζένοα 18
Παλέρμο 17
Σιένα 14
* Σαμπντόρια και Τορίνο άρχισαν το πρωτάθλημα με -1 βαθμό, η Αταλάντα με -2 και η Σιένα με -6 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μπολτ πανηγύρισε αλά… Κούνια τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ (vid)
- NBA: Break των Τίμπεργουλβς στο Σαν Αντόνιο παρά την ιστορική βραδιά του Γουεμπανιάμα (vids)
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- «Στα κρίσιμα, σε ποιον δίνεις την μπάλα για το νικητήριο σουτ;» – Τι είπε ο ΜακΚόλουμ για τον Ολυμπιακό
- Τι ισχύει για το επόμενο Champions League: Τα δεδομένα για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442