Έγγραφη υποβολή αιτημάτων για τον αναπτυξιακό μέχρι να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα
Εγγράφως θα μπορούν να πραγματοποιούνται από τους επενδυτές αιτήματα και λοιπές προβλεπόμενες από τον νόμο αναφορές επενδυτικών σχεδίων που έχουν υπαχθεί στον Ν. 3908/2011, «για το διάστημα έως την ολοκλήρωση της επίλυσης των τεχνικών προβλημάτων του ηλεκτρονικού συστήματος, προκειμένου να μην διακοπεί καθ' οιονδήποτε τρόπο η διαδικασία υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων», όπως γνωστοποιείται με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης που υπογράφει ο υφυπουργός Nότης Μηταράκης.
Εγγράφως θα μπορούν να πραγματοποιούνται από τους επενδυτές αιτήματα και λοιπές προβλεπόμενες από τον νόμο αναφορές επενδυτικών σχεδίων που έχουν υπαχθεί στον Ν. 3908/2011, «για το διάστημα έως την ολοκλήρωση της επίλυσης των τεχνικών προβλημάτων του ηλεκτρονικού συστήματος, προκειμένου να μην διακοπεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο η διαδικασία υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων», όπως γνωστοποιείται με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης που υπογράφει ο υφυπουργός Nότης Μηταράκης.
Όπως σημειώνεται στην απόφαση, «προς διευκόλυνση των επενδυτών των οποίων τα επενδυτικά σχέδια έχουν υπαχθεί στον Ν. 3908/2011, η υποβολή αιτημάτων και δικαιολογητικών για όλες τις διαδικασίες για τις οποίες προβλέπεται ηλεκτρονική υποβολή βάσει του άρθρου 11 παρ. ζ του ν. 3908/2011 και του Π.Δ 33/2011 οφείλει να γίνεται στην αρμόδια υπηρεσία ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ-Επ), μπορούν να πραγματοποιούνται και εγγράφως για το διάστημα έως την ολοκλήρωση της επίλυσης των τεχνικών προβλημάτων του ηλεκτρονικού συστήματος, προκειμένου να μην διακοπεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο η διαδικασία υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442