Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ING: Νέα προγράμματα ασφάλισης υγείας Orange Cross

Η ING επιστρέφει δυναμικά στον τομέα ασφάλισης υγείας με τη δημιουργία των ολοκληρωμένων προγραμμάτων Orange Cross, τα οποία δίνουν «νέο χρώμα στην υγεία», όπως υπογράφει η διαφημιστική καμπάνια τους. Πρόκειται για 4 διαφορετικές επιλογές (Orange Cross 1,2,3 και 4), ώστε να μπορεί ο πελάτης να διαλέξει τις υπηρεσίες και τις παροχές που καλύπτουν πραγματικά τις […]

Η ING επιστρέφει δυναμικά στον τομέα ασφάλισης υγείας με τη δημιουργία των ολοκληρωμένων προγραμμάτων Orange Cross, τα οποία δίνουν «νέο χρώμα στην υγεία», όπως υπογράφει η διαφημιστική καμπάνια τους.

Πρόκειται για 4 διαφορετικές επιλογές (Orange Cross 1,2,3 και 4), ώστε να μπορεί ο πελάτης να διαλέξει τις υπηρεσίες και τις παροχές που καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες του.

Η καινοτομία των προγραμμάτων Orange Cross αποτυπώνεται στη νέα μορφή του ασφαλιστηρίου, που δημιούργησε η ING για τα νέα αυτά προγράμματα, ανατρέποντας όσα θεωρούνταν δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά. Βλέποντας τα πράγματα με την οπτική των ασφαλισμένων και εφαρμόζοντας τις επιθυμίες τους για διαφάνεια, απλότητα και σαφήνεια στα ασφαλιστικά προϊόντα, η ING έδωσε νέα μορφή στα ασφαλιστήρια Orange Cross.

Τα προγράμματα Orange Cross απευθύνονται σε όσους επιθυμούν εύκολη πρόσβαση σε σύγχρονες, αξιόπιστες και επαγγελματικές ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διατηρώντας την παραδοσιακή αξία της ασφάλισης υγείας, η ING βρίσκεται ακόμα ένα βήμα μπροστά. Για την ING, η διασφάλιση της υγείας δεν περιορίζεται στην ασφάλιση και κάλυψη της νοσηλείας και της ασθένειας, αλλά συνδέεται άμεσα με τον τρόπο ζωής: πρόληψη, καλή φυσική κατάσταση και ευεξία.

Στο πλαίσιο της πρόληψης για την καλύτερη διατήρηση της υγείας, η ING παρέχει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να συνδυάσει το πρόγραμμα Orange Cross που θα επιλέξει, με το Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη ασφάλιση της υγείας του.

Στις παροχές που απολαμβάνει ο ασφαλισμένος Orange Cross, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει επιλέξει: νοσοκομειακή περίθαλψη, διαγνωστικές εξετάσεις, check-up, ιατρικές επισκέψεις, έξοδα αποθεραπείας, καθώς και επείγουσα μεταφορά.

Τέλος, η ING φιλοδοξεί να υποστηρίξει τους ασφαλισμένους της να διατηρήσουν την υγεία τους, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μέσω των προγραμμάτων Orange Cross, η ING εξασφαλίζει ιδιαίτερα προνόμια για τους κατόχους τους, όπως δωρεάν και εκπτωτικές παροχές σε διαγνωστικές και ιατρικές υπηρεσίες, σε γυμναστήρια, σε καταστήματα εμπορίας αθλητικών ειδών και ποδήλατων και σε αθλητικά κέντρα. Τα προνόμια αυτά εμπλουτίζονται διαρκώς και περιγράφονται στην ιστοσελίδα www.orangecross.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024