Με Χρυσικόπουλο, αλλά… χωρίς ΜακΓκραθ η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην υπογραφή του Λίνου Χρυσικόπουλου, καθώς την Τρίτη ο νεαρός διεθνής φόργουορντ πραγματοποίησε την πρώτη ανεπίσημη προπόνησή του με την προσεχώς νέα ομάδα του. Ο 20χρονος άσος δεν υπολογίζεται απ' τη Μπιέλα και αναμένεται να αποχαιρετήσει τα παρκέ της Serie A, επιστρέφοντας εντός συνόρων για χάρη του «Δικεφάλου του βορρά». Στο μεταξύ, με τρεις απουσίες και σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ντόνι ΜακΓκράθ υπέστη διάστρεμμα και δημιουργεί ανησυχία ενόψει του αγώνα της Κυριακής.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην υπογραφή του Λίνου Χρυσικόπουλου, καθώς την Τρίτη ο νεαρός διεθνής φόργουορντ πραγματοποίησε την πρώτη ανεπίσημη προπόνησή του με την προσεχώς νέα ομάδα του.
Ο 20χρονος άσος δεν υπολογίζεται απ’ τη Μπιέλα και αναμένεται να αποχαιρετήσει τα παρκέ της Serie A, επιστρέφοντας εντός συνόρων για χάρη του «Δικεφάλου του βορρά».
Ακόμα το διαζύγιο με την ιταλική ομάδα δεν είναι οριστικό και ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τον παίκτη, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος δε θέλει να χάσει χρόνο και τον κάλεσε στις προπονήσεις για να επισπεύσει την προσαρμογή του.
Διάστρεμμα ο ΜακΓκραθ
Στο μεταξύ, με τρεις απουσίες και σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ντόνι ΜακΓκράθ υπέστη διάστρεμμα και δημιουργεί ανησυχία ενόψει του αγώνα της Κυριακής.
Λογικά δεν θα παίξει στο αυριανό φιλικό με την Λίρια από τα Σκόπια και θα φανεί στη διάρκεια της ημέρας πως θα είναι και εάν θα επηρεαστεί για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που αναμένεται να παίξει στο φιλικό της Τετάρτης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσαϊρέλης που είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.