Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» Αλκαράθ κατά ΑΕΚ, για τύχη μίλησε ο Λίνεν...

«Καρφιά» Αλκαράθ κατά ΑΕΚ, για τύχη μίλησε ο Λίνεν…

Την οργή του για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρύψει ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά για την ισοφάριση με γκολ οφσάιντ δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Από την πλευρά του, ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για την αποφυγή της ήττας στο φινάλε.

Την οργή του για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρύψει ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά για την ισοφάριση με γκολ οφσάιντ δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

«Όταν ανέλαβα τον Άρη και είδα τη βαθμολογία μου είπαν ότι η ΑΕΚ δεν πέφτει. Το γκολ (σ.σ. της ΑΕΚ) είναι σίγουρα οφσάιντ, τώρα κατάλαβα γιατί μου έλεγαν ότι η ΑΕΚ δεν πέφτει», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ισπανού τεχνικού του Αρη.

Και πρόσθεσε στο ίδιο μήκος κύματος: «Εμείς παλέψαμε για τη νίκη. Εγώ δεν βλέπω καμία ισοπαλία. Η ομάδα μου έχει κερδίσει το ματς, άσχετα αν δεν παίρνει τους τρεις βαθμούς. Σημειώσαμε δύο τέρματα, δεν δεχθήκαμε κανένα, το ματς έληξε 1-1. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».

Όσο για το ματς που ακολουθεί με την Κέρκυρα; «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω οτιδήποτε», ήταν το σχόλιο του Αλκαράθ που μόνο μυαλό για το επόμενο παιχνίδι δεν μπορούσε να έχει.

Λίνεν: «Νιώθω τυχερός…»

Από την πλευρά του, ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για την αποφυγή της ήττας στο φινάλε:

«Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει σήμερα. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, ήταν ένα ματς με πίεση, με πολλά φάουλ και κάρτες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από χτύπημα φάουλ, σε μια περίεργη φάση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι πως νιώθω τυχερός και χαρούμενος που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς», είπε μετά το τέλος του ματς ο Γερμανός προπονητής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024