Ταλαιπωρία στην επιστροφή της αποστολή του ΠΑΟ από Γερμανία
Η ταλαιπωρεία συνεχίζεται για την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που έχει ξεκινήσει από τις 4.15 το πρωί από το Βερολίνο και μέχρι τις 12.30 δεν είχε ξεκινήσει από τον ενδιάμεσο σταθμό του για Αθήνα, το Μόναχο.
Η ταλαιπωρεία συνεχίζεται για την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που έχει ξεκινήσει από τις 4.15 το πρωί από το Βερολίνο και μέχρι τις 12.30 δεν είχε ξεκινήσει από τον ενδιάμεσο σταθμό του για Αθήνα, το Μόναχο.
Η πυκνή χιονόπτωση στη γερμανική πρωτεύουσα είχε κλείσει του διαδρόμους το αεροδρομίου με αποτέλεσμα η πτήση να καθυστερήσει για περίπου τουλάχιστον 2 ώρες. Μάλιστα την μία από τις δύο ώρες ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του τις έχουν περάσει μέσα στο αεροπλάνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442