Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Toν παιδικό σταθμό της «Αποστολής» εγκαινίασε στη Βοιωτία ο αρχιεπίσκοπος

Toν παιδικό σταθμό της «Αποστολής» εγκαινίασε στη Βοιωτία ο αρχιεπίσκοπος

Έναν πρότυπο παιδικό σταθμό, που θα φιλοξενεί 60 παιδιά κυρίως απόρων οικογενειών, εγκαινίασε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Έναν πρότυπο παιδικό σταθμό, που θα φιλοξενεί 60 παιδιά κυρίως απόρων οικογενειών, εγκαινίασε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο και τον γενικό διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο Δήμτσα, ξεναγήθηκε τη Δευτέρα στους χώρους του παιδικού σταθμού, όπου από το νέο έτος στις εγκαταστάσεις θα λειτουργήσει και νηπιαγωγείο.

Ο παιδικός σταθμός με την επωνυμία «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, όπως είπε ο αρχιεπίσκοπος, «θα σταθεί δίπλα στα παιδιά που βιώνουν καθημερινά την αδιαφορία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την φτώχεια».

Σήμερα, προσέθεσε ο αρχιεπίσκοπος, «δημιουργούμε μία ακόμη φωλιά στοργής και αγάπης για τα παιδιά της άλλης Ελλάδας, τα παιδιά της οικονομικής κρίσης. Η Εκκλησία με όλες τις δυνάμεις θα συνεχίσει να προσφέρει σίτιση, ένδυση, γιατρό και φάρμακα αλλά κυρίως εκπαίδευση στο μέλλον του τόπου μας τα παιδιά».

Ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας τόνισε , από την πλευρά του, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι δίνεται η δυνατότητα από σήμερα, στα παιδιά μας να έχουν μία υπεύθυνη καλλιέργεια και μαθητεία και ακόμη περισσότερο μία ανακούφιση στους γονείς, σ΄αυτήν την δύσκολη εποχή που θέλουν ν΄αφήσουν κάπου τα παιδιά τους για να εργαστούν με τα δικά τους έργα που είναι τόσο αναγκαία για την ζωή και την διαβίωση τους.

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας επεσήμανε ότι: «Το 2013 προτεραιότητα για την Αποστολή έχει το παιδί και μέρος των προσπαθειων μας θα επικεντρωθεί στην φροντίδα τους. Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες που έχουν παιδιά και θα συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη και στη διαπαιδαγώγηση τους».

Ο αρχιεπίσκοπος, τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς, την Βρούβα Ευτυχία, την ΕΚΥΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος, την ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024