Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στην υπόθεση Λαγκάρντ δηλώνει ο Ευ.Βενιζέλος

Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στην υπόθεση Λαγκάρντ δηλώνει ο Ευ.Βενιζέλος

Την ικανοποίησή του από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγκάρντ εκφράζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος θεωρεί πως πλέον επιβεβαιώνονται προφανή πράγματα. Μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα προσθέτει ακόμη ότι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν θα ασχοληθεί με την εσωστρέφεια αλλά με τα μεγάλα θέματα της χώρας, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη νεκρανάσταση ενός παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγκάρντ δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος θεωρεί πως πλέον επιβεβαιώνονται προφανή πράγματα.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκφράζει το ερώτημα τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει και εκτιμά πως το κόμμα του θα βγει πιο ισχυρό και πιο ωφελημένο από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

«Είναι πολύ σημαντικό το ΠΑΣΟΚ να είναι εμπροσθοφυλακή στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως «με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα καθαρό απόλυτο μέτωπο, είναι ασύμπτωτες οι πολιτικές μας». Μάλιστα χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «εκφραστή της οπισθοδρόμησης και του συντηρητισμού».

Όσον αφορά την κοινή πρόταση Ανεξάρτητων Ελλήνων – Χρυσής Αυγής ο κ. Βενιζέλος εκτιμά πως πρόκειται για «δημοκρατικά αυτοκτονικές επιλογές αυτών που συνεργάζονται».

Αναφερόμενος στο συνέδριο του κόμματος ο κ. Βενιζέλος, τόνισε, πως δεν θα ασχοληθεί με την εσωστρέφεια αλλά με τα μεγάλα θέματα της χώρας στέλνοντας το μήνυμα πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη νεκρανάσταση ενός παλιού ΠΑΣΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024