Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διονύσια 2013: Ο Ελληνικός Αμπελώνας στην Αθήνα

Διονύσια 2013: Ο Ελληνικός Αμπελώνας στην Αθήνα

Τα Διονύσια, η δημοφιλής και καταξιωμένη έκθεση κρασιού της χώρας θα διεξαχθούν φέτος για 7η φορά, από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2013, στο γνωστό χώρο όπου έχουν καταξιωθεί, το Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Τα Διονύσια, η πιο δημοφιλής και καταξιωμένη έκθεση κρασιού της χώρας θα διεξαχθούν φέτος για 7η φορά, από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2013, στο γνωστό χώρο όπου έχουν καταξιωθεί, το Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Στο χώρο του Ζαππείου τα Διονύσια έχουν φιλοξενηθεί 4 φορές. Η εξαιρετική του αισθητική, η μεγάλη φωτεινότητά του, η εύκολη πρόσβαση κ.ά. το καθιστούν το πλέον ενδεδειγμένο μέρος για την προβολή και δοκιμή οίνων.

Τα Διονύσια 2013 αναμένεται να επισκεφτούν περισσότεροι των 10.000 καταναλωτών. Οι οινόφιλοι επισκέπτες των Διονυσίων είναι πραγματικοί λάτρεις του κρασιού, που χαίρονται να έρχονται στην εν λόγω έκθεση πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκθέτες και τα προϊόντα τους (ανάμεσά τους και μερικές από τις καλύτερες και πλέον ακριβές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικά κρασιά από τον παγκόσμιο αμπελώνα).

Όπως και στα Διονύσια 2011, στη φετινή έκθεση θα συμμετάσχουν μαζικά οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και προωτοεμφανιζόμενοι οινοποιοί, ενώ ακόμα θα λάβουν μέρος αποσταγματοποιίες και εταιρείες εισαγωγής οίνων.

Η καινοτομία της ηλεκτρονικής αγοράς οίνων
Μέσα στην έκθεση θα γίνεται και πώληση επιλεγμένων εμφιαλωμένων οίνων, σε ειδικές τιμές, «οινοποιείου», με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο (ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή κάβα HouseOfWine.gr), χωρίς άμεση πληρωμή. Επιλέγοντας κρασιά και ποσότητα σε ειδικά σχεδιασμένο έντυπο αγορών, που ο επισκέπτης θα παίρνει στην είσοδο μαζί με τον κατάλογο, το ποτήρι γευσιγνωσίας και τη συλλεκτική καρφίτσα των Διονυσίων 2013, κάθε οινόφιλος θα λαμβάνει τα κρασιά που διάλεξε στο χώρο επιλογής του (παράδοση δωρεάν), δίνοντας στο πλαίσιο της έκθεσης μόνο μία πολύ μικρή προκαταβολή και επιλέγοντας τον τρόπο αποπληρωμής.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι 3 γνωστότερες σχολές οινογνωσίας της Αττικής («WSPC», «Οίνος ο Αγαπητός» και «Genius in Gastronomy») θα προσφέρουν μαθήματα γευστικής δοκιμής δωρεάν.

Το εισιτήριο της έκθεσης κοστίζει 10€ και ισχύει και για τις 3 ημέρες διεξαγωγής της (Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00-20:00).

Τα Διονύσια 2013 πραγματοποιούνται και φέτος υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Πληροφορίες στο τηλ. 210 766 0560 και στην ιστοσελίδα www.dionysia.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024