Κολλημένο σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός είναι το θερμόμετρο στη Βόρεια Ελλάδα, με τον παγετό σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου να δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις. «Βουτιά» στους -11 βαθμούς έκανε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο υδράργυρος στο Νευροκόπι, ενώ το θερμόμετρο έδειξε -9 στη Φλώρινα, -7 στην Καστοριά και την Κοζάνη. Αργότερα άνοιξαν τα σχολεία των Γρεβενών, της Φλώρινας και του Αμυνταίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Κολλημένο σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός είναι το θερμόμετρο στη Βόρεια Ελλάδα, με τον παγετό σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου να δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις.
«Βουτιά» στους -11 βαθμούς έκανε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο υδράργυρος στο Νευροκόπι, ενώ το θερμόμετρο έδειξε -9 στη Φλώρινα, -7 στην Καστοριά και την Κοζάνη. Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από το πρωί και στη Θεσσαλονίκη, όπου στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» ο υδράργυρος έπεσε στους -5 βαθμούς.
Τσουχτερό κρύο σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με τη θερμοκρασία στους -3 βαθμούς στην Καβάλα και στους -4 βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με απόφαση των κατά τόπους δημοτικών αρχών, αργότερα άνοιξαν τα σχολεία των Γρεβενών, της Φλώρινας και του Αμυνταίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Λόγω παγετού, απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες για τους οδηγούς που κινούνται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής