Στη δουλειά επιστρέφει η Κλίντον μετά την νοσηλεία της
Στα καθήκοντά της επιστρέφει η Χίλαρι Κλίντον, που νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για θρόμβο σε φλέβα κοντά στον εγκέφαλο. Η υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να δώσει τη θέση της στον Τζον Κέρι κατά τη δεύτερη διακυβέρνηση Ομπάμα.
Στα καθήκοντά της επιστρέφει η Χίλαρι Κλίντον, που νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για θρόμβο σε φλέβα κοντά στον εγκέφαλο.
Η υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να δώσει τη θέση της στον Τζον Κέρι κατά τη δεύτερη διακυβέρνηση Ομπάμα.
Η επιστροφή της Κλίντον επιβεβαιώθηκε και από την ημερήσια διάταξη που δημοσιεύεται κάθε εβδομάδα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η ατζέντα της ξεκινά με συναντήσεις στο υπουργείο το πρωί της Δευτέρας, ενώ οι σημαντικότερες εκκρεμότητες αυτής της εβδομάδας είναι οι συναντήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή με τον Αφγανό πρόεδρο Χαμίντ Καρζάι, ο οποίος θα επισκεφθεί την Ουάσινγκτον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Σύρος: Επιχείρηση διάσωσης σκύλου που είχε πέσει σε πηγάδι βάθους 15 μέτρων
- Ο Χάρι Στάιλς φέρνει ντίσκο διάθεση στα BRIT Awards
- Ο Μίκαελ Κάρικ είναι ο νέος… Χάρι Πότερ
- Νέα Αριστερά: Όχι στα νταηλίκια των Τραμπ και Νετανιάχου – Η χώρα μας να απαιτήσει άμεσα την παύση της επίθεσης
- Σκιάθος: Βραβεύτηκε ο καπετάνιος που έδωσε μάχη με τα κύματα για τη διακομιδή άρρωστου παιδιού
- Άρης: «Η αποστολή είναι ασφαλής – Υπομονή και λογική μέχρι να λήξουν όλα ομαλά»

