«Ξέρω ποιος αλλοίωσε τη λίστα» δηλώνει σε συνεργάτες του Γ.Παπακωνσταντίνου
Στάση αναμονής τηρεί ο Γ.Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας» δηλώνει σε στενό κύκλο συνομιλητών του, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής. «Δεν με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δεν επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ» φέρεται επίσης να δηλώνει σε συνεργάτες του, σύμφωνα το Έθνος της Κυριακής.
Στάση αναμονής τηρεί ο Γ.Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας» δηλώνει σε στενό κύκλο συνομιλητών του, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, προς το παρόν δεν έχει σκοπό να κατονομάσει τον υπαίτιο, αναμένοντας την εξέλιξη της έρευνας.
«Θέλω να αθωωθώ»
«Δεν με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δεν επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ» φέρεται επίσης να δηλώνει σε συνεργάτες του, σύμφωνα το Έθνος της Κυριακής.
«Δεν αντέχει η λογική την αυτοενοχοποίησή μου, ότι δήθεν έβγαλα τρία ονόματα από τη λίστα, αν ήθελα να το κάνω θα έβγαζα δέκα για να μη στοχοποιηθώ» δηλώνει στους συνεργάτες τους, προαναγγέλοντας, παράλληλα, ότι ό,τι έχει να πει αναλυτικά σε πολιτικό, νομικό και ανθρώπινο επίπεδο θα το πει στην Ολομέλεια της Βουλής.
Όταν μάλιστα ερωτάται για το αν τα εισοδήματα των συγγενών του εκτός από νόμιμα-κατά δήλωση της κ.Παπακωνσταντίνου-είναι και φορολογημένα εικάζει πως είναι.
Ο πρώην υπουργός, πάντως, φαίνεται πως προετοιμάζεται και οργανώνεται για την Προανακριτική, όπου με βάσει όσα υποστηρίζει στους συνεργάτες του «θα έρθει στο φως σειρά στοιχείων προς απάντηση σε όλα τα ερωτήματα».
- Παπαδημούλης: Υπάρχει τεχνογνωσία για την ακριβή ημερομηνία αλλοίωσης
- Οι δικαστικές εξελίξεις με τα συγγενικά πρόσωπα του Γ.Παπακωνσταντίνου
- Εconomist: Ένοχος ή εξιλαστήριο θύμα ο πρώην υπουργός;
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
- Ο Ζελένσκι δήλωσε πως αναμένει την παραλαβή πυραύλων Patriot και την άδεια για την κατασκευή τους
- Απίστευτο: Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το «100» για να συλλάβει τα γαλάζια μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε η αντιπρόεδρος της Ζάμπιας – Ποια η κατάστασή της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/zambia2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442