Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξάχρονος Αμερικανός πήρε αποβολή γιατί σημάδεψε με το δάχτυλο συμμαθητή του

Εξάχρονος Αμερικανός πήρε αποβολή γιατί σημάδεψε με το δάχτυλο συμμαθητή του

Ένα εξάχρονο αγόρι αποβλήθηκε από το σχολείο του στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή σημάδεψε με το δάχτυλο συμμαθητή του και είπε «μπαμ!». Το περιστατικό συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου στο δημόσιο σχολείο της κομητείας Μοντγκόμερι, μία εβδομάδα μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Κονέκτικατ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 παιδιών και έξι δασκάλων.

Ένα εξάχρονο αγόρι αποβλήθηκε από το σχολείο του στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή σημάδεψε με το δάχτυλο συμμαθητή του και είπε «μπαμ!».

Το περιστατικό συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου στο δημόσιο σχολείο της κομητείας Μοντγκόμερι, μία εβδομάδα μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Κονέκτικατ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 παιδιών και έξι δασκάλων.

Όπως περιγράφει η Washington Post, oι γονείς του εξάχρονου, μαθητή της πρώτης τάξης του δημοτικού, έλαβαν επιστολή από το σχολείο ότι ο γιος τους έλαβε μονοήμερη αποβολή γιατί «απείλησε να πυροβολήσει συμμαθητή του».

Έκπληκτοι οι γονείς έμαθαν τις λεπτομέρειες για την αποβολή του γιου τους και διόρισαν δικηγόρο προκειμένου να εφεσιβάλλουν την απόφαση και να σβηστεί το περιστατικό από το μητρώο του.

Το αγόρι «δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει κανέναν» διαβεβαίωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος περιέγραψε τον εξάχρονο ως ένα «λεπτοκαμωμένο και πράο παιδί». «Με τα δικά του λόγια, απλώς έπαιζε» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024