Εννέα νεκροί και δεκάδες τραυματίες από συντριβή τουριστικού λεωφορείου στις ΗΠΑ
Εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη την Κυριακή στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας και του πάγου που κάλυπτε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να βρεθεί κάτω από ένα λόφο κοντά στο Πέντλετον του Όρεγκον.
Εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη την Κυριακή στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ.
Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας και του πάγου που κάλυπτε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να βρεθεί κάτω από ένα λόφο κοντά στο Πέντλετον του Όρεγκον.
Ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην έχει τη δυνατότητα να τον ανακρίνει σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.
Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 40 άτομα. Σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο και με σχοινιά προσπαθούσαν να ανασύρουν τους διασωθέντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς
- Γερμανία: Σε εξέλιξη 48ωρη απεργία των πιλότων της Lufthansa
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο


