Αναστάτωση από φάρσα για βόμβα σε υποκατάστημα του ΤΤ στη Θεσσαλονίκη
Αναστάτωση προκλήθηκε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα και προειδοποίησε υπάλληλο του υποκαταστήματος ότι μέσα σε λίγα λεπτά επρόκειτο να εκραγεί βόμβα. Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και κατόπιν έρευνας διαπίστωσαν ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.
Αναστάτωση προκλήθηκε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.
Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα και προειδοποίησε υπάλληλο του υποκαταστήματος ότι μέσα σε λίγα λεπτά επρόκειτο να εκραγεί βόμβα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία.
Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβησαν στο σημείο κι αφού ερεύνησαν του χώρους διαπίστωσαν ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.
Το υποκατάστημα λειτουργούσε εκείνη την ώρα και αμέσως υπάλληλοι και πελάτες βγήκαν έξω για λόγους ασφαλείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει συμμορία εκβιαστών σε αμόκ να τα κάνει γυαλιά καρφιά σε μπαρ
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Η Νάτασα Θεοδωρίδου μας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο
- Shein – Temu – AliExpress: Τέλος στα «τζάμπα» μικροδέματα από την Κίνα – Ο Ιούλιος των τελωνειακών δασμών
- Απάτη με μήνυμα που «μοιάζει» να έρχεται από το gov.gr
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε 4.000 επιχειρήσεις – Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο
- Τζέιμς Χάντι: Νεκρός ο γνωστός ηθοποιός- Τον δολοφόνησε ο γιος της συντρόφου του
- Στο εδώλιο ξανά ο Δημήτρης Λιγνάδης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)





















































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442