Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η ΓΣ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»
Νέα αναβολή για την Παρασκευή πήρε η Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», αφού η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη (17:00) δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απουσιών. Έτσι, μετατέθηκε για αύριο Παρασκευή και πάλι στο κλειστό του «Απόστολος Νικολαΐδης». Η ΓΣ είναι ανοιχτή ακόμα και για τα μη μέλη.
Νέα αναβολή για την Παρασκευή πήρε η Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», αφού η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη (17:00) δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απουσιών.
Έτσι, μετατέθηκε για αύριο Παρασκευή και πάλι στο κλειστό του «Απόστολος Νικολαΐδης». Η ΓΣ είναι ανοιχτή ακόμα και για τα μη μέλη.
Το θέμα της Γενικής Συνέλευση ήταν η αναπροσαρμογή του ύψους δικαιώματος εγγραφής και η ενημέρωση για την επικοινωνιακή πολιτική του Σωματείου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.