Εργασία φοιτητών της σχολής Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας NAD του Μόντρεαλ αποτελεί τελικά το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, μέσω του YouTube, και δείχνει έναν χρυσαετό να αρπάζει ένα παιδάκι. Τα γενικά πλάνα από το πάρκο είναι αληθινά, αλλά η πραγματικότητα σταματά κάπου εκεί. Τόσο ο χρυσαετός όσο και το παιδάκι είναι προϊόντα 3D animation και ενσωματώθηκαν εκ των υστέρων στην ταινία.

Εργασία φοιτητών της σχολής Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας NAD του Μόντρεαλ αποτελεί το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, μέσω του YouTube, και δείχνει έναν χρυσαετό να αρπάζει ένα παιδάκι από ένα πάρκο της μεγαλούπολης του Καναδά.

Το βίντεο, που είδαν πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, αποτελεί δημιούργημα τρισδιάστατης κινηματογραφίας και μοντάζ, ώστε να είναι αληθοφανές, όπως παραδέχτηκαν οι φοιτητές που το δημιούργησαν.

Τα γενικά πλάνα από το πάρκο είναι αληθινά, αλλά η πραγματικότητα σταματά κάπου εκεί. Τόσο ο χρυσαετός όσο και το παιδάκι είναι προϊόντα 3D animation και ενσωματώθηκαν εκ των υστέρων στην ταινία.

Οι φοιτητές της εν λόγω σχολής έχουν κατασκευάσει και άλλα παρόμοια βίντεο, όπως ένα που δείχνει έναν πιγκουίνο να δραπετεύει από το ζωολογικό κήπο Biodοme του Μόντρεαλ, χωρίς πάντως να προκαλέσουν τόσο μεγάλη αίσθηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr