«Μου ζήτησαν να παίζω μόνο άμυνα και έφυγα», είπε ο Ντόρσεϊ
Τον λόγο που τον ώθησε στην... απογοήτευση και εν συνεχεία στην απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε, σε συνέντευξή του στην τουρκική ιστοσελίδα «basketdergisi.com», ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός πρώην σέντερ των «ερυθρολεύκων» δήλωσε ότι, μετά από το φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάποιος από την ομάδα του είπε πως αυτό που θέλουν από εκείνον ήταν να επικεντρωθεί στην άμυνα, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.
Τον λόγο που τον ώθησε στην… απογοήτευση και εν συνεχεία στην απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε, σε συνέντευξή του στην τουρκική ιστοσελίδα «basketdergisi.com», ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός πρώην σέντερ των «ερυθρολεύκων» δήλωσε ότι, μετά από το φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάποιος από την ομάδα του είπε πως αυτό που θέλουν από εκείνον ήταν να επικεντρωθεί στην άμυνα, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.
«Πράγματι, όλοι απόρησαν με την απόφασή μου. Την περασμένη σεζόν, είχα αναδειχθεί καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα, ενώ είχα δουλέψει αρκετά για να βελτιώσω το επιθετικό μου κομμάτι. Στο παιχνίδι προετοιμασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχα 15 πόντους και 14 ριμπάουντ, αλλά ήρθε κάποιος από την ομάδα μετά το ματς και μου είπε: ”Τζόι, είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που έκανες, αλλά εμείς θέλουμε άμυνα” και από τότε απογοητεύτηκα», είπε αρχικά ο σέντερ της Γκαζιαντέπσπορ, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να αποκαλύψει εάν αυτός ο «κάποιος» ήταν ο Σπανούλης. «Δεν μπορώ να πω όνομα, αλλά ήταν Έλληνας», απάντησε.
Για το αν είχε κάποια άλλη πρόταση, είπε ότι «τα λεφτά δεν είναι το παν στη ζωή. Η βασική φιλοσοφία μου είναι να περιβάλλομαι από ανθρώπους που μου συμπεριφέρονται καλά», για να καταλήξει:
«Εξήγησα την κατάσταση στη μητέρα μου και μετά ήρθε η πρόταση (από την Γκαζιαντέπσπορ). Είπα πως μπορώ να παίξω σε μία ομάδα που έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ αρκετοί φίλοι, που είχαν αγωνιστεί στην Τουρκία, μου είπαν πως δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442