
Παίρνει… σκούπα ο Αλαφούζος και διώχνει τουλάχιστον πέντε
Στην απόφαση να πάρει άμεσα... σκούπα και να διώξει παίκτες έφτασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, μετά από την περίπου δίωρη συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι δύο άνδρες συζήτησαν «ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας». Βύντρα, Λάζαρος και Σπυρόπουλος τα ονόματα που... παίζουν πιο δυνατά για αποχώρηση.
Στην απόφαση να πάρει άμεσα… σκούπα και να διώξει παίκτες έφτασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, μετά από την περίπου δίωρη συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι δύο άνδρες συζήτησαν «ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη «μαύρη λίστα» βρίσκονται, από τους παίκτες που έπαιξαν εναντίον της Βέροιας, οι: Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος και Μαρίνος, όπως επίσης οι Κουίνσι, Φορναρόλι και Πετρόπουλος που έχουν προσφέρει ελάχιστα μέχρι στιγμής αλλά και οι Μπουμσόνγκ και Λέτο, οι οποίοι κοστίζουν περί τα 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ και έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού για αρκετό καιρό.
Επίσης, θα υπάρξουν και αναπροσαρμογές σε αρκετά συμβόλαια, προκειμένου να γίνουν μειώσεις στις απολαβές παικτών όπως ο Τοτσέ και ο Βιτόλο.
Πιθανώς ακόμη και κατά τη διάρκεια της Τρίτης (18/12) ορισμένοι εξ αυτών θα κληθούν στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται, ούτως ώστε να αναζητήσουν νέα ομάδα. Σε πρώτη φάση οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν είτε να τους πουλήσουν, είτε να τους παραχωρήσουν ως ελεύθερους, για να αποφύγουν τις αποζημιώσεις. Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο αποτελεί παρελθόν από το Τριφύλλι και ο Κατσουράνης.
Βαρύ είναι το κλίμα και για στελέχη και υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου επίσης αναμένονται καρατομήσεις…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας.
Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442