Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρασκευάς Καρασούλος:

Παρασκευάς Καρασούλος: «Τρεις Τελείες»

Ολόκληρο το στιχουργικό έργο του Παρασκευά Καρασούλου, σε ένα τριπλό CD και βιβλίο! Παρουσίαση Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στον Ιανό! Η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει σε μια ξεχωριστή γιορτή στον Ιανό, το βιβλίο – 3CD «Τρεις τελείες» του Παρασκευά Καρασούλου, μια επιλογή τραγουδιών από το έργο του στιχουργού, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων παρουσίας […]

Ολόκληρο το στιχουργικό έργο του Παρασκευά Καρασούλου, σε ένα τριπλό CD και βιβλίο!
Παρουσίαση Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στον Ιανό!
Η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει σε μια ξεχωριστή γιορτή στον Ιανό, το βιβλίο – 3CD «Τρεις τελείες» του Παρασκευά Καρασούλου, μια επιλογή τραγουδιών από το έργο του στιχουργού, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 20.00 μ.μ.
Βιβλιοπωλείο IANOS, Σταδίου 24.

Για την έκδοση θα μιλήσουν οι:
Γιώργος Ανδρέου,
Δήμητρα Γαλάνη,
Μαργαρίτα Μυτιληναίου,
Ανταίος Χρυσοστομίδης
& Παρασκευάς Καρασούλος

IANOS: Σταδίου 24, Αθήνα, 210 3217917
Πληροφορίες: Μικρή Άρκτος, 210 7610616 – 617 & 620 | www.mikri-arktos.gr

Τρεις Τελείες
Μουσική:
Γιώργος Ανδρέου, Δήμητρα Γαλάνη, Θέμης Καραμουρατίδης, Στέφανος Κορκολής, Νίκος Κυπουργός, Δημήτρης Μαραμής, Θοδωρής Οικονόμου, Nicola Piovanni, Μάριος Φραγκούλης
Ερμηνεύουν: Δήμητρα Γαλάνη, Μαρία Δημητριάδη, Μάριος Φραγκούλης, Παντελής Θεοχαρίδης
Συμμετέχουν: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Στέφανος Κορκολής, Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μόρφω Τσαϊρέλλη, Τάνια Τσανακλίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου

Από το Μαγικό κλειδί, που ήταν και η πρώτη δισκογραφική εμφάνιση του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου το 1987 (σε μουσική Στέφανου Κορκολή και ερμηνεία της Μαρίας Δημητριάδη) έως σήμερα, τα τραγούδια του έμειναν πολλές φορές στα χείλη μας αλλά και στην καρδιά μας.
Τραγούδια όπως η «Μικρή πατρίδα», οι «Δον Κιχώτες», «Τον εαυτό του παιδί», το «Δυο μέρες μόνο», το «Εφτά ζωές», και δεκάδες άλλα, διαμόρφωσαν μια ταυτότητα εντελώς ιδιαίτερη για τον στιχουργικό λόγο του Παρασκευά Καρασούλου στην τέχνη του ελληνικού τραγουδιού.
Η Μικρή Άρκτος γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της στιχουργικής παρουσίας του Παρασκευά Καρασούλου στο ελληνικό τραγούδι, παρουσιάζει τις Τρεις Τελείες, μια ειδική έκδοση – αναφορά στο έργο του όλα αυτά τα χρόνια.
Την έκδοση συναποτελούν ένα καλαίσθητο βιβλίο (με τους στίχους των επιλεγμένων τραγουδιών και τρία ζωγραφικά έργα του Ανδρέα Γεωργιάδη που προλογίζουν κάθε ενότητα) και 3 cd με 45 τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφικής δουλειάς του στιχουργού, επανατοποθετημένων σε τρεις θεματικές ενότητες – άξονες.
Ο τόπος, ο χρόνος και το πρόσωπο, αναδιατάσσουν δραματουργικά το υλικό των επιλεγμένων τραγουδιών σε τρεις νέους κύκλους που αποτελούν ο καθένας και ένα από τα τρία cd της έκδοσης. Είναι στην πραγματικότητα οι τρεις κυρίαρχες «δημιουργικές εμμονές» του στιχουργού που λειτούργησαν ως άξονες έμπνευσης και δημιουργίας του στην πορεία των είκοσι πέντε αυτών χρόνων.


Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024