Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο νέος σκάουτ του ΠΑΟ, Ούγκο Βαρέλα, φέρνει τον Καζιγιάμα

Ο νέος σκάουτ του ΠΑΟ, Ούγκο Βαρέλα, φέρνει τον Καζιγιάμα

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προαναγγήλει την απόκτηση ενός σκάουτ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για τις μεταγραφικές κινήσεις και τον βρήκε στο πρόσωπο του Πορτογάλου Ούγκο Βαρέλα, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, έχει παίξει ρόλο στις μεταγραφές των Σισοκό, Ζέκα, Σο, ενώ είναι αυτός που φέρνει τον Ιάπωνα διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιοχέι Καζιγιάμα από την Τόκιο fc. Ήδη ο Ασιάτης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ότι έρχεται στο «τριφύλλι» τα Χριστούγεννα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προαναγγήλει την απόκτηση ενός αρχισκάουτερ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για τις μεταγραφικές κινήσεις και τον βρήκε στο πρόσωπο του Πορτογάλου Ούγκο Βαρέλα, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, έχει παίξει ρόλο στις μεταγραφές των Σισοκό, Ζέκα, Σο, ενώ είναι αυτός που φέρνει τον Ιάπωνα διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιοχέι Καζιγιάμα από την Τόκιο fc. Ήδη ο Ασιάτης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ότι έρχεται στο «τριφύλλι» τα Χριστούγεννα.

Ο Βαρέλα βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικεύεται στις διαπραγματεύσεις, τις σχέσεις των παικτών με τους συλλόγους, αλλά και τις επαφές. Μιλάει τέσσερις γλώσσες (πορτογαλικά, αγγλικά, Ισπανικά και γαλλικά), ενώ στην πατρίδα του θεωρείται ότι έχει άκρες σε όλο τον κόσμο, από την Αργεντινή, ως και το Ντουμπάι!

Καζιγιάμα: «Έρχομαι 26 Δεκεμβρίου…»

Στο μεταξύ, η πρώτη επίσημη μεταγραφή του Βαρέλα, θα είναι ο Ιάπωνας, Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος με δηλώσεις του στην Sportday επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος μέσος θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Τόκυο και όπως όλα δείχνουν ο επιτελικός μέσος που θέλει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Καζιγιάμα λοιπόν τονίζει πως είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Κατά πάσα πιθανότατα θα έρθω στις 26 Δεκεμβρίου. Υπάρχει μία προκράτηση όσον αφορά τα εισιτήρια, έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για να πάρω τη βίζα μου».

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του παίκτη, Κέικο Νισόμα αρκέστηκε να πει στην εφημερίδα ότι: «Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Η πολιτική του γραφείου μας είναι να μη μιλάμε, αν δεν υπάρχει η τελευταία υπογραφή. Για αυτό και δεν μπορούμε να πούμε κάτι». Ωστόσο, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το «deal» είναι το «ok» της Τόκιο fc.


Βουτσίσεβιτς: «Έξυπνος, αλλά αργός ο Καζιγιάμα»

Στο μεταξύ, ο πρώην άσος της Καβάλας, Νεμάνια Βουτσίσεβιτς, έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Καζιγιάμα στην Τόκιο και ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού. Ο Βουτσίσεβιτς, με δηλώσεις του στη SportDay χαρακτήρισε τον Καζιγιάμα έξυπνο και δημιουργικό, όχι ιδιαίτερα γρήγορο και παίκτη ψυχολογίας.

«Παίζαμε 4-5-1 φέτος και αυτός είχε τον ρόλο του παίκτη πίσω από τον επιθετικό. Μπορείς να τον πεις και 10άρι. Πλεονέκτημά του είναι οι πολλές ασίστ. Θα τον χαρακτήριζα έξυπνο παίκτη, είναι δημιουργικός, αν και δεν είναι γρήγορος. Είναι δυνατός όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Δεν σκοράρει ιδιαίτερα, αν και όταν βρεθεί σε θέση βολής έχει τελειώματα. Βέβαια δεν βρίσκεται συχνά σε θέση βολής.

Ζητάει συνέχεια την μπάλα, του αρέσει να είναι αυτός που κοντρολάρει τον αγώνα, του αρέσει να ξεκινούν από αυτόν οι επιθέσεις. Θέλει να αισθανθεί μέλος της ομάδας και θέλει η ομάδα να τον τροφοδοτεί. Πρέπει να τον πιστέψουν. Αν αισθανθεί μέρος της ομάδας θα πάει καλά. Είναι παίκτης ψυχολογίας».

Για το αν θα πετύχει στον Παναθηναϊκό είπε: «Πηγαίνει σε μεγάλη ομάδα. Είναι δύσκολο στις μεγάλες ομάδες να πετύχεις, αλλά στη χώρα του είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν ξέρω κατά πόσο θα προσαρμοστεί στην Ελλάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024