Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολικό ψύχος στη Βόρεια Ελλάδα, στους -15 η θερμοκρασία στη Φλώρινα

Πολικό ψύχος στη Βόρεια Ελλάδα, στους -15 η θερμοκρασία στη Φλώρινα

Πολικό κρύο και θερμοκρασίες που φτάνουν τους -15 βαθμούς επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ λόγω του παγετού απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε πολλούς ορεινούς επαρχιακούς δρόμους. Χαμηλότερες θερμοκρασίες σημειώνονται στη Φλώρινα, όπου ο υδράργυρος έπεσε το πρωί στους -15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Καστοριά έπεσε στους -12.

Πολικό κρύο και θερμοκρασίες που φτάνουν τους -15 βαθμούς επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ λόγω του παγετού απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε πολλούς ορεινούς επαρχιακούς δρόμους.

Ο υδράργυρος έπεσε το πρωί της Παρασκευής στη Φλώρινα στους -15 βαθμούς και στην Καστοριά στους -12.

Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου στην περιοχή του αεροδρομίου το θερμόμετρο έδειξε -5 βαθμούς. Υπό του μηδενός οι θερμοκρασίες και στις περισσότερες πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα -6 στις Σέρρες, -4 στη Βέροια και τη Δράμα και -2 στο Κιλκίς.

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Φλώρινας και σε όλους τους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους του νομού Καστοριάς. Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας, στα ορεινά των Γρεβενών (προς Σαμαρίνα, Περιβόλι και το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας) και στα 12 τελευταία χιλιόμετρα του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης – Βλάστης.

Στην Κεντρική Μακεδονία, με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων προς όλα τα χιονοδρομικά κέντρα και σε ορισμένους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους των νομών Σερρών, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024