Στη Βουλή η διάταξη για τις μετεγγραφές φοιτητών που εισήχθησαν εφέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να κατατεθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής η διάταξη για τις μετεγγραφές των φοιτητών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, οι αλλαγές που θα γίνουν στις μετεγγραφές αφορούν μόνο του εισακτέους της εφετινής χρονιάς.
Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να κατατεθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής η διάταξη για τις μετεγγραφές των φοιτητών που εισήχθησαν εφέτος στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας και πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, η διάταξη περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας «Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις».
Οι αλλαγές που θα γίνουν στις μετεγγραφές αφορούν μόνο του εισακτέους της εφετινής χρονιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για την Εργατική Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Alpha Bank: Με νέα στασιμότητα απειλεί την Γερμανία ο πόλεμος στο Ιράν
- Απλά tips για να αποφύγεις τις βραδινές λιγούρες (μετά τα 50)
- Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Σκιάθος: Το σεισμικό παρελθόν προβληματίζει τους σεισμολόγους
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι και πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας για 2.000.000 εργαζομένους
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν και το «τζαμί» του στο ιδιωτικό νησί της «κολάσεως» στην Καραϊβική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442