Στις 17 Δεκεμβρίου το οικογενειακό επίδομα από τον ΟΓΑ
Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) θα καταβάλει τα οικογενειακά επιδόματα του έκτου διμήνου του τρέχοντος έτους στους δικαιούχους του, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, θα καταβληθεί στους τρίτεκνους και πολύτεκνους το ποσό των 44 ευρώ για κάθε παιδί, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο των 45.000 ευρώ ανά έτος.
Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) θα καταβάλει τα οικογενειακά επιδόματα του έκτου διμήνου του τρέχοντος έτους στους δικαιούχους του, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, θα καταβληθεί στους τρίτεκνους και πολύτεκνους το ποσό των 44 ευρώ για κάθε παιδί, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο των 45.000 ευρώ ανά έτος.
Βάσει του 3ου Μνημονίου, καταργήθηκαν:
- Το επίδομα τρίτου παιδιού, το οποίο ανερχόταν στα 177 ευρώ ανά μήνα, και καταβαλλόταν μέχρι το 6ο έτος της ηλικίας του.
- Η ισόβια σύνταξη, που έφτανε στα 102 ευρώ ανά μήνα, και
- Η εφάπαξ παροχή των 2.000 ευρώ, που προβλεπόταν για τη γέννηση κάθε παιδιού, από το τρίτο και μετά.
Αναφορικά με τις αιτήσεις για τη χορήγηση οικογενειακών επιδομάτων- που κατατέθηκαν νωρίτερα από την ψήφιση του παραπάνω νόμου-, η διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει ότι θα καταβληθούν στους δικαιούχους τα ποσά που τους αναλογούν, μέχρι και την ημερομηνία κατάργησης των επιδομάτων.
Από το νέο έτος, στη θέση των οικογενειακών επιδομάτων, θα χορηγείται το νέο Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, σε όλες τις οικογένειες από το πρώτο παιδί, που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μία μικρή αλλαγή στο πρωινό ξύπνημα που κάνει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του ύπνου μας
- Μητσοτάκης σε Τασούλα: Έρχεται πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και προϊόντα σε σούπερ μάρκετ για ένα τρίμηνο
- Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης έφτιαχνε σάντουιτς την ώρα του αγώνα με την Τότεναμ (vid)
- Ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου: Τα δάκρυα της Βίκυς Παγιατάκη και το «αντίο» στον δικό της Γιώργο Μαρίνο
- ΟΗΕ: Στην Άγκυρα θα ταξιδέψει ο Γκουτέρες με κύρια ατζέντα το προσφυγικό και τις περιφερειακές εξελίξεις
- Το μεσημέρι ανακοινώνονται τα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στη σκιά του πολέμου στη Μέση Ανατολή

