Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» Δ. Γιαννακόπουλου, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό

«Βόμβα» Δ. Γιαννακόπουλου, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό

Δήλωση-«βόμβα» έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ιδαίτερα συγκινημένος, δήλωσε ότι αποχωρεί από τους «πράσινους» γιατί το καλοκαίρι έπεσε «θύμα» κοροϊδίας. «Οταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε λοιπόν γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτα, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό!»

Δήλωση-«βόμβα» έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ιδαίτερα συγκινημένος, δήλωσε ότι αποχωρεί από τους «πράσινους» γιατί το καλοκαίρι έπεσε «θύμα» κοροϊδίας.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που δεν δέχθηκε ερωτήσεις και αποχώρησε δακρυσμένος:

«Δεν είναι ευχάριστο αυτό που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του ΠΑΟ. Μέχρι το 2002 η διαχείριση ήταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. ΑΠό το 2002 πέρασε στα χέρια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ψάξαμε την τελευταία διετία για αγοραστή, δεν βρήκαμε και αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο, σε μια πολύ δύσκολη για την εποχή επίπεδα, γιατί ήταν δεδομένη η αγάπη της οικογένειάς μας.

»Οταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε λοιπόν γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτα, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν.

»Πολλοί από ‘σας κάνατε πόλεμο στη νέα προσπάθεια, πολλοί με κατηγόρησαν ότι έδιωξα τον Ομπράντοβιτς, αλλά είναι ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Είμαι 38 ετών, έχω δυνάμεις για να παλέψω, αλλά δεν δέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό! Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές κι αν δεν τις θέλει, τις επιστρέφω στον Ερασιτέχνη. Οποιος ενδιαφέρεται είμαι εδώ να τις παραχωρήσω, δωρεάν βεβαίως».

Φανερά συγκινημένος μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024