Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Audi S1 Sportback 2014: Ανεπίσημη πρώτη

Audi S1 Sportback 2014: Ανεπίσημη πρώτη

Οι δοκιμές εξέλιξης ξεκίνησαν για την έκδοση επιδόσεων του Audi A1 Sportback με φόντο τo παγωμένο τοπίο του σκανδιναβικού Βορρά.

Η ισχυρότερη Sportback έκδοση του μικρότερου Audi εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης με φόντο το χιονισμένο τοπίο του ευρωπαϊκού Βορρά σε θερμοκρασίες των -25 βαθμών Κελσίου.

Μοναδικό, προς το παρόν, τεκμήριο της πληθωρικής προσωπικότητάς του, η διπλή απόληξη της εξάτμισης που τελικά προδίδει και την ταυτότητά της έκδοσης.

Παρά το χαμηλό προφίλ αυτής της πρώτης εμφάνισής του, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η έκδοση παραγωγής η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το δεύτερο μισό του 2013, θα υιοθετήσει όλα εκείνα τα σχεδιαστικά στοιχεία που διακρίνουν τις αντίστοιχες εκδόσεις της γερμανικής φίρμας.

Σε επίπεδο κινητήρα, οι πληροφορίες θέλουν το Audi S1 να αξιοποιεί ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο με απόδοση 220 ίππων, το οποίο, κατά την μαρτυρία του ανθρώπου που το απαθανάτισε, το καθιστά πολύ γρήγορο, ακόμα και σε αυτές τις παγωμένες συνθήκες.

AUTOMEDIA

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024