Ελληνορώσος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για τον Άρη
Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο ελληνορώσος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Άρη. Ο ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ροστόφ και τη Σιβηρία, βρέθηκε το Σάββατο ιγκόγνιτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είδε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (1-1) ενώ την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Άγγελο Γρόλλιο όπου θα ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ή αν θα κάνει κάποια χορηγία.
Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο ελληνορώσος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Άρη.
Ο ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ροστόφ και τη Σιβηρία, βρέθηκε το Σάββατο ιγκόγνιτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είδε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (1-1).
Την Τετάρτη μάλιστα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Άγγελο Γρόλλιο και στη συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ή αν θα κάνει κάποια χορηγία της τάξης των 2-3 εκατ. ευρώ, όπως ακούγεται.
Ο Παναγιωτίδης έχει διάφορες επιχειρήσεις (πετρέλαιο κλπ), ενώ τον τελευταίο καιρό έχει αγοράσει πολλά ακίνητα-νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ελληνορώσος είναι «μεγάλο» όνομα στην ομογένεια, σχεδόν το ίδιο γνωστός με τον Ιβάν Σαββίδη!
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.