«Εγώ δεν θα το επέλεγα» λέει ο Φ.Κουβέλης για το σποτ του Α.Σαμαρά μετά το Eurogroup
Με τη φράση «εγώ δεν θα το επέλεγα» απαντά ο Φώτης Κουβέλης σε ερώτηση για το σποτ του πρωθυπουργού -μέσω Facebook- μετά το Eurogroup. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσης εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης, τονίζοντας ότι «οι αποφάσεις του Eurogroup δεν προέκυψαν με παρθενογένεση, αλλά ήταν το αποτέλεσμα μιας έντονα πολιτικής διεκδίκησης».
Με τη φράση «εγώ δεν θα το επέλεγα» απαντά ο Φώτης Κουβέλης σε ερώτηση για το σποτ του πρωθυπουργού -μέσω Facebook- μετά το Eurogroup.
Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσης εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης, τονίζοντας ότι «οι αποφάσεις του Eurogroup δεν προέκυψαν με παρθενογένεση, αλλά ήταν το αποτέλεσμα μιας έντονα πολιτικής διεκδίκησης».
Σε συνέντευξή του στην Ημερησία, ο κ.Κουβέλης αναφέρει ότι οι αποφάσεις του Eurogroup αποτελούν ένα σταθεροποιητικό στοιχείο παραμονής της χώρας στο ευρώ. «Δεν έχουμε τελειώσει συνολικότερα με την αντιμετώπιση της κρίσης. Πολλά πρέπει να γίνουν. Είναι όμως σημαντικό ότι η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ» τονίζει.
Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική αντίφαση, λέγοντας ότι «μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγε-μέχρις σημείου να νομίζει κανείς ότι το ευχόταν κιόλας-ότι δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα».
O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επαναλαμβάνει ότι δεν έχει τεθεί από την κυβέρνηση θέμα ανασχηματισμού στην παρούσα χρονική στιγμή. «Διεκδικώ η παρούσα κυβέρνηση να διανύσει ολόκληρη τη θητεία που προβλέπεται από το Σύνταγμα. Αυτός όμως συναρτάται και από το περιεχόμενο της ασκούμενης πολιτικής, που να έχει σταθερή στόχευση και στη στήριξη της κοινωνίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Τραμπ από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η εκεχειρία με το Ιράν έχει λήξει» – Σταματά τις εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε στο MEGA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442