Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον ΟΦΗ έναντι του Απόλλωνα Σμύρνης
Με πέναλτι του Παπάζογλου στο 60' ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και απέκτησε μικρό προβάδισμα για πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν αυτό το σκορ στη ρεβάνς που θα γίνει στη Ριζούπολη στις 22 Δεκεμβρίου.
Με πέναλτι του Παπάζογλου στο 60′ ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και απέκτησε μικρό προβάδισμα για πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν αυτό το σκορ στη ρεβάνς που θα γίνει στη Ριζούπολη στις 22 Δεκεμβρίου.
Καλύτερος ο ΟΦΗ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να «σφυροκοπήσει» την περιοχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Με όπλο τον ενθουσιασμό, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προσπάθησαν για την έκπληξη, όμως έμειναν από δυνάμεις στο β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και στο 60΄ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Περογαμβράκης ανατράπηκε από τον Κωνσταντίνου. Ο Θανάσης Παπάζογλου ευστόχησε από τη βούλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.