Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι πρώην γγ ΥΠΕΚΑ
Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της πρώην γγ Χωροταξίας του ΥΠΕΚΑ Μ.Καλτσά ανέλαβε με προκήρυξή της η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία», υποστηρίζοντας ότι η Μ.Καλτσά συμμετείχε στο ΔΣ εταιρείας που ανέλαβε «την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών. Επιπλέον η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση της 25ης Νοεμβρίου στην Κυψέλη σε όχημα που ανήκει σε άτομο που, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της οργάνωσης, επιτέθηκε σε μετανάστες μετά τη δολοφονία του Μ.Καντάρη τον Μαΐο του 2011.
Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα Χωροταξίας του ΥΠΕΚΑ Μαρία Καλτσά ανέλαβε με προκήρυξή της στον ιστότοπο Ιndymedia η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία».
Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην είσοδο του σπιτιού επί της οδού Πηνειού 10 στο Ψυχικό, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Στην μακροσκελή προκήρυξη αναφέρεται ότι η Μαρία Καλτσά συμμετείχε στο ΔΣ εταιρείας που ανέλαβε «την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών» και σημειώνεται πως το όνομά της έχει εμπλακεί στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.
Επιπλέον η «Μαχόμενη Μειοψηφία» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα της 25ης Νοεμβρίου στην Κυψέλη σε όχημα το οποίο ανήκει σε άτομο που, όπως υποστηρίζεται, επιτέθηκε σε μετανάστες μετά τη δολοφονία του Μ.Καντάρη τον Μαΐο του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της
- Αγορά Ακινήτου σήμερα: Το μοντέλο συμβουλευτικής που μας καθοδηγεί στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα
- Taste Atlas: Ποιο ελληνικό τυρί είναι το καλύτερο στον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442