Με κέρδη 1,10% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν τελικώς την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, με τον γενικό δείκτη να κλείνει στις 830 μονάδες, καθώς οι επενδυτές, μετά το μέσο της συνεδρίασης, προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν τελικώς την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές, μετά το μέσο της συνεδρίασης, προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,10% στις 830,27 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 65,1 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,29% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 2,60%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε υψηλότερα κατά 2,22%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 94 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 43 σε αρνητικό, ενώ 28 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν επίσης ανοδικές τάσεις, όπως άλλωστε και στη Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημείωνε οριακή άνοδο 0,01%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,38% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,09%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 0,42% και στην Ιταλία 0,89%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ενισχυόταν κατά 0,11%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,12% και ο Nasdaq κατά 0,01%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν
- Ο Τζον Γουότερς απεχθάνεται το καλό γούστο, τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και (πλέον) τα ναρκωτικά
- Γένοβα: Βαριές «καμπάνες» στους κατηγορούμενους για την κατάρρευση γέφυρας με 43 νεκρούς
- Φωτιά στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας – Μήνυμα από το 112
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
